Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 04.10.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Ponedeljak 04.10.2021.

Naselje Nikola Tesla, ul. Zaplanjska br. 64
Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Nikola Tesla, u Zaplanjskoj ulici, kod broja 64. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Nikola Tesla, na putu za Prvu Kutinu i selu Prva Kutina.

Naselje Nikola Tesla, ulica Zaplanjska br. 64

Selo Supovac
Voda u voćnjaku, potreban je ručni iskop u selu Supovac, ispod rezervoara. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac.

Knez Selo, naselje Trebenje
Voda na ulici, potreban je iskop u Knez Selu, u naselju Trebenje, drugi krak. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Trebenje.

Naselje 9. maj, ul. Sime Dinića br. 82
Voda na površini, potreban je iskop u naselju 9. maj, u ulici Sime Dinića, kod broja 82. Usled intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Sime Dinića (nekoliko kuća), ali je moguć prekid i na širem prostoru, u ulici Sime Dinića i selima Gornje i Donje Međurovo.

Ulica Nišavska br. 3
Voda na površini, potrebna je intervencija u ulici Nišavskoj, kod broja 3. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi i moguć prekid u ulici Nišavskoj.

Naselje Donja Vrežina, ulica Skopska br. 6
Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Donja Vrežina, u ulici Skopskoj, kod broja 6. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Skopskoj, i moguć prekid u naselju Donja Vrežina.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button