Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 03.11.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Sreda 03.11.2021.

Kvar u ulici Malojastrebačkoj, kod broja 4
Voda na ulici, nužan je iskop u Malojastrebačkoj ulici, kod broja 4. Zbog kvara i popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje od 9 do 13 sati u ulici Malojastrebačkoj.

Intervencija u ulici Kajmakčalanskoj, kod broja 15
Voda na asfaltu, potreban je iskop u Kajmakčalanskoj ulici, kod broja 15. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u Kajmakčalanskoj i okolnim ulicama: Vojvode Bojovića, Prokupačka, Ohridska, Prištinska i Štipska.

Kvar na mreži u Gornjem Matejevcu, na uglu ulica Pop Ignjatove i Hajduk Veljkove
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, na uglu ulica Pop Ignjatove i Hajduk Veljkove (raniji naziv Kralja Aleksandra). Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevnje do 15 sati u pomenutim ulicama Pop Ignjatovoj i Hajduk Veljkovoj, kao i okolnim ulicama: Prosvetna, Sinđelićeva, Terzinska, Grobljanska, Vase Čarapića, Balkanska.

Nastavak radova u naselju Pantelej, na uglu ulica Milana Blagojevića i Hadži Prodanove
Nastavljaju se radovi od ponedeljka na popravci složenog kvara na uglu ulica Milana Blagojevića i Hadži Prodanove. Zbog kompleksne intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Pantelej, na prostoru koji obuhvataju ulice: Milana Blagojevića, Studenička (deo ulice), Hadži Prodanova, Plitvička, Milenka Stojkovića. Tokom dana sugrađanima u Studeničkoj ulici boraviće auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom za vreme dok se budu obavljalo radovi.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button