Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 02.12.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Četvrtak 02.12.2021.

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Miljkovac
Voda na ulici, nužan je iskop u selu Miljkovac, od škole prva ulica levo. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Miljkovac.

Radovi na mreži u ulici Janisa Janulisa bb
Obavljaju se neodložni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Janisa Janulisa bb. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Janisa Janulisa, i moguć prekid u okolnim ulicama: Grčkoj, Vukašina Mrnjavčevića, Đorđa Andrejevića Kuna, Despota Đurđa.

Kvar na vodovodnoj mreži u naselju Prva Kutina, u ulici Banjski put bb
Voda na površini, nužan je iskop u naselju Prva Kutina, u ulici Banjski put bb. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Banjski put.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Vase Albanca br. 16
Voda na površini, izbija iz rova i potreban je iskop u ulici Vase Albanca, kod broja 16. Zbog kvara i popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vase Albanca.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Svetozara Markovića br. 6
Voda sa ulice dolazi u šahtu, potrebno je štemovanje i ugradnja kuplung spojnice u ulici Svetozara Markovića, kod broja 6. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodsnabdevanje na pomenutoj adresi i moguć manji prekid u intervalu do 15 sati u celoj ulici Svetozara Markovića.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button