Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 02.11.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Utorak 02.11.2021.

Kvar na mreži u Gornjem Matejevcu, na uglu ulica Pop Ignjatove i Hajduk Veljkove
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, na uglu ulica Pop Ignjatove i Hajduk Veljkove (raniji naziv Kralja Aleksandra). Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevnje do 15 sati u pomenutim ulicama Pop Ignjatovoj i Hajduk Veljkovoj, kao i okolnim ulicama: Prosvetna, Sinđelićeva, Terzinska, Grobljanska, Vase Čarapića, Balkanska.

Intervencija u ulici Svetozara Markovića br. 4g
Voda na površini, potrebno je osposobljavanje priključne veze u ulici Svetozara Markovića, kod broja 4g. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru od ugla sa ul. Generala Tranijea do ulice Vožda Karađorđa (deo ulice Svetozara Markovića, Sinđelićev trg i stambene jedinice iza Narodnog pozorišta).

Nastavak radova u naselju Pantelej, na uglu ulica Milana Blagojevića i Hadži Prodanove
Nastavljaju se radovi od petka na popravci složenog kvara na uglu ulica Milana Blagojevića i Hadži Prodanove. Zbog kompleksne intervencije na vodovodnoj mreži ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Pantelej, na prostoru koji obuhvataju ulice: Milana Blagojevića, Studenička (deo ulice), Hadži Prodanova, Plitvička, Milenka Stojkovića. Tokom dana sugrađanima u Studeničkoj ulici biće stacionirana auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button