Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 01.11.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Ponedeljak 01.11.2021.

Nastavak radova u naselju Pantelej, na uglu ulica Milana Blagojevića i Hadži Prodanove
Nastavljaju se radovi od petka na popravci složenog kvara na uglu ulica Milana Blagojevića i Hadži Prodanove. Zbog nove intervencije na vodovodnoj mreži ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Pantelej, na prostoru koji obuhvataju ulice: Milana Blagojevića, Studenička (deo ulice), Hadži Prodanova, Pane Đokića, Plitvička, Milenka Stojkovića, sve do Knjaževačke i Radanske.

Kvar na mreži u Gornjem Matejevcu, u ulici Vodovodskoj br. 16
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Vodovodskoj, kod broja 16. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevnje do 15 sati u ulici Vodovodskoj, i moguć prekid u okolnim ulicama: Padinskoj, Karićevoj, Velje Cvetkovića.

Intervencija u Humskoj ulici, kod broja 41
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Humskoj, kod broja 41. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Humske, i moguć prekid u okolnim ulicama: Velepoljskoj, Veljka Markovića, Damjana Miletića, Svetolika Stojanovića, do ul. Bulevara Nikole Tesle.

Ulica Vojvode Gojka br. 6/A
Voda na površini jer ne drži prvi ventil u ulici Vojvode Gojka, kod broja 6/A. Ukoliko se budu obavljali radovi na osposobljavanju priključne veze neće biti prekida u vodosnabdevanju osim za pomenutu adresu do 15 sati.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button