Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 01.10.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Petak 01.10.2021.

Naselje Gornji Matejevac, ulica Kralja Milutina br. 6
Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Kralja Milutina, kod broja 6. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kralja Milutina, i moguć prekid u okolnim ulicama: Ljutice Bogdana i delu Čarenske.

Foto: Naselje Gornji Matejevac, ulica Kralja Milutina br. 6

Naselje Gornji Matejevac, ulica Milana Toplice bb
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u naselju Gornji Matejevac, u ulici Milana Toplice bb. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Milana Toplice, i moguć prekid u okolnim ulicama: Oblačića Rada, Padinskoj, delu Matejevačkog puta.

Niška Banja, ugao ulica Carigradske i Nušićeve
Voda na ulici, potreban je iskop u Niškoj Banji, u naselju Ženeva, na uglu ulica Carigradske i Nušićeve. Zbog osposobljavanja deoničnog zatvarača biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Carigradskoj i moguć prekid u ulicama: Milana Obrenovića, Koritničkoj, Mihajla Lalića, Teslinoj, delu Cara Konstantina u naselju Ženeva.

Selo Vrtište, ulica Kajmakčalanska
Voda na površini, potreban je iskop u selu Vrtište, u ulici Kajmačalanskoj. Usled intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kajmakčalanskoj, i moguć prekid u selu Vrtište.

Ulica Zlatka Balokovića br. 16
Voda na površini, potrebna je intervencija u ulici Zlatka Balokovića, kod broja 16. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi i moguć prekid u ulici Zlatka Balokovića.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button