Šokantan preokret u slučaju Lečić?

Nakon novih saznanja postupak će biti pokrenut PROTIV Danijele Štajnfeld? Evo šta se dešava!

foto:google

Kako Mondo nezvanično saznaje, predmet o slučaju Lečić nalazi se u tužilaštvu i čeka se odluka koja bi svakog trenutka trebalo da bude donesena.

Odluka o pokretanju postupka ili odbacivanju optužbi treba da bude donesena ovih dana, kaže izvor blizak Branislavu Lečiću.

Tužilaštvo će odlučiti da li će postupak protiv Lečića biti pokrenut ili će sve optužbe biti odbačene kao neosnovane.

Kako izvor tvrdi, postoji i treća mogućnost, a to je da postupak protiv Danijele Štajnfeld pokrene državni tužilac, ali i Branislav Lečić, zbog, kako se tvrdi, lažnih optužbi.

LEČIĆA TUŽILA JEDINO DANIJELA?

Tvrdnje glumice Danijele Štajnfeld da ju je 2012. godine silovao stariji kolega, poznati glumac Branislav Lečić, i dalje proveravaju nadležni organi, dok se u medijima piše o navodnim, novim Lečićevim žrtvama. Prema nezvaničnim informacijama, jedina optužba koja je na kraju stigla do tužilaštva jeste od strane Daniejle Štajnfeld.

“O svemu će se više znati kada se istraga završi. Kompletan materijal je dostavljen tužilaštvu i strpljenje svih je već na izmaku, prosto jer se postupak odužio. Optužba koju je iznela Danijela Štajnfeld jedina je uzeta u obzir, nijedna druga ženska osoba nije tužila Lečića za silovanje, iako postoje takvi navodi u medijima”, kaže izvor.

Podsetimo, Branislav Lečić i Danijela Štajnfeld u martu su ispitani u policiji povodom tvrdnji glumice da ju je Lečić silovao 2012. godine. Lečić je odbacio sve optužbe i tvrdi da nije učinio ni pokušao da učini kazneno delo silovanja. Trenutno su u toku provere tvrdnji koje su tada izneli.

DRUGE DEVOJKE SAMO SVEDOCI?

U medijima se pisalo da su glumice Merima Isaković i Danijela Štajnfeld optužile Lečića za različite vrste seksualnog napada – Merima Isaković za pokušaj silovanja a Danijela Štajnfeld za silovanje.

Glumica Merima Isaković u aprilu je optužila kolegu Branislava Lečića da ju je seksualno napastvovao pre 43 godine i rekla da su joj se javile devojke, koje su joj ispričale da im je Lečić prilazio na razne nepristojne načine, da su spremne da svedoče protiv njega pred Tužilaštvom, ali ne žele da otkriju svoj identitet javnosti.

“Voljne su da svedoče pred tužilaštvom, ali samo pod uslovom da njihov identitet ostane u tajnosti. Naglasile su da ga se boje, ali i da su zaprepašćene toksičnim natpisima”, navela je pored ostalog Merima Isaković.

Podsetimo, Branislav Lečić je izjavio da se povodom optužbi na njegov račun više neće obraćati javnosti sve dok Tužilaštvo ne izađe sa zvaničnim stavom.

Izvor:mondo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button