SAD: Pucnjave u Atlanti, ubijeno osam osoba (VIDEO)

ATLANTA – Najmanje osam osoba je ubijeno, a jedna je ranjena u utorak u tri pucnjave u američkoj državi Džordžija, saopštile su vlasti. Do dve pucnjave je došlo u dva salona za masažu u gradu Atlanti, a jedna se dogodila u predgrađu tog grada, prenose američki mediji.
Osumnjičeni, 21-godišnji muškarac, odveden je u pritvor, navela je policija.

atlanta, sad, pucnjava, žrtveEPA-EFE/ERIK S. LESSER

Napadi su počeli oko 17 časova po lokalnom vremenu, kada je upucano pet osoba u salonu za masažu, udaljenom oko 50 kilometara od Atlante, navodi AP.

Kako dodaje CNN, dve osobe su proglašene mrtvim na licu mesta, a tri su prebačene u bolnicu, gde su dve preminule, rekao je portparol kancelarije šerifa u okrugu Čeroki Džej Bejker.

Potom su se dogodila još dve pucnjave.

Policija u Atlanti je saopštila da je reagovala na poziv da je u toku pljačka u jednom salonu za masažu, gde je zatekla tri tela.

atlanta, sad, pucnjava, rtveEPA-EFE/ERIK S. LESSER

Dok je bila u tom salonu, policija je primila poziv da je došlo do još jedne pucnjave u centru za masažu, koji se nalazi u ulici prekoputa, gde su zatekli još jedno telo, naveo je šef policije u Atlanti Rodni Brajant.

On je dodao da su četiri žrtve žene i da je izgleda reč o Azijatkinjama i istakao da je još rano reći o njihovoj povezanosti sa ovim centrima za masažu.

Izvor: Youtube MSNBC

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button