Poznanik pokušao da je siluje

Slabovida i teško pokretna M. M. (26) iz Knjaževca, koju je, kako se sumnja, pokušao da siluje poznanik S. M., juče je saslušana u Osnovnom javnom tužilaštvu u Knjaževcu.

Njen punomoćnik, advokat Zoran Stambolić kaže za Kurir da je M. M. opisala kakav je horor doživela 4. maja.

– Opisala je sve do detalja šta je i kako radio, i očekujemo da tužilaštvo podigne optužbeni predlog. Saznali smo da je S. M. na saslušanju negirao izvršenje krivičnog dela, kao i to da se pred istim tužilaštvom protiv njega vodi još jedan postupak za drugo krivično delo – kaže Stambolić.

M. M. nakon saslušanja objasnila je da je otišla sa strahom da će možda tamo biti S. M.

– Nisam mogla da jedem niti da spavam celu noć. Srećom, on nije bio tamo – rekla je M. M. i dodala da joj je teško palo ponovno vraćanje u sve što se desilo.

– Sve sam morala nanovo da preživim, psihički sam to teško podnela, ali sam znala da moram da budem jaka, jer samo ovako možda možemo da promenimo nešto. Devojke i žene se plaše da pričaju o traumama kroz koje su prošle – kaže M. M.

Podsetimo, M. M. od rođenja ima ozbiljnih zdravstvenih problema, slabo je pokretna zbog deformiteta stopala, slabovida je, majka joj je preminula pre osam meseci i na svu tu njenu muku, S. M. je, kako ona tvrdi, pokušao da je seksualno iskoristi.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button