Posvađao se sa suprugom, pa prepešačio 450 km da se smiri

Italijan, frustriran svađom sa suprugom, prepešačio je 450 km da se smiri pre nego što ga je uhapsila policija koja sprovodi strogu blokadu u zemlji.

Neimenovani 48-godišnjak navodno je nedelju dana šetao da smiri živce nakon svađe sa suprugom. Njegova šetnja započela je iz grada Komo, na severu Italije blizu švajcarske granice, a završila 450 km južno u gradiću Fano na jadranskoj obali.

foto:google

Prema pisanju lista Independent, policajci su ga pokupili u 2 sata ujutro i nisu mu poverovali da je pešačio toliko dugo. Međutim, nakon preliminarnih provera, otkrili su da ga nema od nedelje, pošto je njegova supruga još nedelju dana ranije podnela prijavu o njegovom nestanku u gradu Komo.

Iako je čovek izgledao lucidno, bio je hladan i umoran. Priznao je da nije shvatio dokle je prešao tokom svog dugog pešačenja da raščisti misli, navodi se u izveštaju.

Čovek je rekao policiji „Došao sam ovde peške, nisam koristio prevoz“. Dodao je on:

Na dugom putu upoznao sam ljude koji su mi nudili hranu i piće.

„Dobro sam, samo sam pomalo umoran“, rekao je, prelazeći u proseku 60 km dnevno.

Supruga je stigla po njega nakon što ga je policija obavestila o njegovom prebivalištu.

Potvrdila je da je zaista izašao iz njihovog doma u Komu, nakon što su se njih dvoje posvađali nedelju dana pre i od tada ga nije videla.

Čovek je na društvenim mrežama nazvan „italijanskim Forrest Gumpom„, a italijanski list Corriere della Sera postavlja pitanje:

Da ga policija nije zaustavila, ko zna gde je mogao završiti?

Izvor:balkanka.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button