Životinje umirale od gladi i u najgorim mukama u azilu u Kragujevcu

Posle noćašnje neverovatne akcije UKP i kragujevačke policije u kojoj je uhapšen D.G. (49), osumnjičen je da je svesno i namerno ubijao, mučio, zanemarivao i zlostavljao pse, portal Kurir objavio je snimke hapšenja i jezive fotografije mučenih životinja koje su skončavale u najgorim mukama, od bolesti i gladi.

Ovim povodom rano jutros obratio se i ministar MUP Aleksandar Vulin koji je lično prisustvova noćašnjoj akciji.

UPOZORENJE! NIJE ZA OSETLJIVE, SLEDE UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE

Od tog trenutka ne prestaju da isplivavaju jezivi snimci i fotografije pasa koji su živeli i umirali u najgorim mukama – šugavi, u ranama, u vlastitom izmetu jedući svoj okot ne bi li preživeli. Prizori užasa zgranuli su javnost u Srbiji jer se to nije dešavalo tamo negde u nečijem zabitom dvorištu nego na mestu koje nosi naziv prihvatilište i azil za pse…

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati. Akciji je lično prisustvovao i sam ministar koji je rekao sledeće: Nijedna životinja ne zaslužuje da se ljudi prema njoj tako ponašaju.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uvek će učiniti sve da ovakve neljude sklone sa ulica i da zaštite svaki život u našoj zemlji. Ministar je zamolio građane, da kada imaju saznanja o ovakvim dešavanjima to odmah prijave policiji, a ne da kače na društvene mreže i bore se za lajkove, kako oni koji su ovako nešto činili, kada shvate da su otkriveni, ne bi sakrili tragove.

Nema ko se nije zaplakao

Izvor: Kurir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button