UHAPŠENE TIJANA AJFON I MIMI ORO

Starlete povezane sa Belivukom?

IZVOR: ATA IMAGES /ANTONIO AHEL/MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ/INSTAGRAM/TICAMAKSIMOVIC/SCREENSHOT

Veljko Belivuk i njegova banda terete se, za sada, za tri ubistva, iznude, reketiranje i preprodaju droge, ali se sumnja da je broj likvidiranih mnogo veći.

Danas su uhapšene i sprovedene u SBPOK starlete Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajforn, i Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro.

Tijana je uhapšena zbog povezanosti sa klanom Velja Belivuka, jer je njen bivši verenik Milovan Tadić zvani Miksa, uhapšen pre mesec dana zajedno sa Veljom Nevoljom.

Miksa je bio šef obezbeđenja Velje Nevolje, a protiv njega se trenutno vodi sudski proces jer se tereti da je, kao šef obezbeđenja kluba na smrt prebio Slobodana Vukića.

Tijana Ajfon je pre tri godine bila verena upravo za Milovana.Da je odnos između njih dvoje bio navodno veoma ozbiljan svedoči i činjenica da je starleta jedno vreme i na svom Instagram profilu promenila prezime u Tadić.

Već se pre neki dan pisalo pisalo da je saslušana jedna poznata starleta i još jedna devojka, jer postoje indicije da je Velja Nevolja preko njih legalizovao keš koji je zaradio od dilovanja droge, reketa, iznuda.

„Reč je o jednoj poznatoj starleti, koja je nedavno hapšena u drugoj zemlji. Ona je bila verena za Veljinog bliskog saradnika, ali je i više puta snimljena kako odlazi u Belivukov ‘bunker’ na stadionu Partizana, gde su prilikom pretresa nađeni oružje, droga i brojni drugi dokazi protiv ovog opasnog klana. Druga osumnjičena devojka nije poznata javnosti, ali je često komunicirala sa Veljom, zbog čega je pretresen i njen stan“, rekao je tada sagovornik.

Policija je u saradnji sa BIA, posle višemesečnog praćenja, 4. februara uhapsila Veljka Belivuka, vođu Partizanove navijačke grupe „Principi“, kao i Marka Miljkovića Mareta (29) i još 20 njihovih najbližih saradnika.

Belivuk i njegova banda terete se, za sada, za tri ubistva, iznude, reketiranje i preprodaju droge, ali se sumnja da je broj likvidiranih mnogo veći. Mučenja i egzekucije su se, kako je pokazala istraga, dešavali u „bunkeru“ na stadionu Partizana, zatim u kući u Ritopeku i u još nekoliko „štekova“ širom Srbije. Tela žrtava su sečena na komade, a potom su rastvarana u kiselini, spaljivana i zakopavana ili bacana u Dunav.

(Mondo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button