Uhapšen kum Malčanskog berberina: Osumnjičen da je obljubio rođenu ćerku (15)?! Nalazio joj i „klijente“ od 32 do 73 godine

Devojčica je ispričala šta joj je sve otac radio, pa je ona odmah izmeštena u hraniteljsku porodicu. Njena majka se razvela od njega pre tri godine

NIŠ – Muškarac od 44 godine, inače kum članova porodice Ninoslava Jovanovića (48), koji je poznat kao Malčanski Berberin, nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je obljubio svoju petnaestogodišnju ćerku.

Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

Aktivnosti ovog čoveka na Fejsbuku, gde su deljene fotografije njegove gole ćerke, omogućile su i uspešnu policijsku akciju “Armagedon”, u kojoj su tokom poslednjih nekoliko meseci uhapšeni brojni pedofili, objavile su Novosti.

On je otkriven dok je policija istraživala slučaj njegove ćerke, čije su gole fotografije preko Fejsbuka bile slate starijim muškarcima. Devojka je tada saslušana kod tužioca. Iskaz i reakcije devojčice i oca učinile su se sumnjivim i ukazivale su na sumnju da je otac, zapravo, podvodio ćerku ‒ kaže izvor iz istrage.

Devojčica je ispričala šta joj je sve otac radio, pa je ona odmah izmeštena u hraniteljsku porodicu. Njena majka se razvela od njega pre tri godine.

Kako tvrdi izvor, sumnja se da je godinu dana on ćerki nalazio “klijente”, i to muškarce od 32 do 73 godine.

Izvor: Kurir.rs/Večernje novosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button