Stravična nesreća u Popovcu kod Niša

Ovaj dečko s kim se sudario, jedva ga smirismo. Drhtao je dugo, a dečko skoro operisao tumor pa mu rana prokrvarila tako da je i njega i komšiju Duška odvezla Hitna pomoć, pričaju komšije

NIŠ – U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 11.30 sati u centru sela Popovac kod Niša teško je povređen bivši radnik Mašinske industrije Niš, Dušan S., meštanin ovog mesta koji je vozio traktor kada se sudario s mlađim vozačem automobila „opel korsa“, beogradskih registracija.

Niš, Popovac, nesreća, traktorista
foto: M.S.

Policija je odmah obezbedila mesto nesreće i kontrolisala saobraćaj pošto se to dogodilo takoreći na samoj raskrsnici u selu.

Niš, Popovac, nesreća, traktorista
foto: M.S.

– Deda Duško ima oko osamdeset godine i radan je kao što je bio i pre 30 godina. On ima velike povrede, al’ ovaj dečko s kim se sudario, jedva ga smirismo. Drhtao je dugo, a dečko skoro operisao tumor pa mu rana prokrvarila tako da je i njega i komšiju Duška odvezla Hitna pomoć. Ovaj momak je rek’o i policajcima da ga je sunce zaslepelo u jednom trenutku i da ništa nije video ispred sebe – kaže deka Mile, jedan od komšija ispred kapije gde se dogodio udes.

Niš, Popovac, nesreća, traktorista
foto: M.S.

U Kliničkom centru su nam kazali da je deka Duško svestan, ali i da se nalazi na Klinici za intezivnu negu.

1 / 4 Foto: M.S.

– Pacijent ima potres mozga, kontuziju pluća, povredu pršljena L1 i povredu pubične kosti. On je svestan, orjentisan, stabilnih vitalnih parametara. Za sada ga prate hirurzi, ortopedi i lekari drugih specijalnosti – rečeno nam je u Univerzitetsko kliničkom centru u Nišu.

Policija ispituje uzroke ovog udesa u centru Popovca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button