SRBIN pronađen mrtav u izgorelom stanu

Srbin (41) nastradao je u bečkom okrugu Favoriten u požaru, koji se dogodio nakon eksplozije, a kako OE24 izveštava, reč je o čoveku koji je u maju ove godine privođen zbog nasilja u porodici! Komšije Srbina sumnjaju da se sam zapalio.

Foto: Nemanja Nikolić

Požar je izbio u prizemlju stambene zgrade, a srpski državljanin pronađen je mrtav.

– On je zatečen potpuno ugljenisan u svom krevetu. Kasnije je utvrđeno da je reč o čoveku koji je u maju hapšen zbog porodičnog nasilja, posle koga su njegova supruga i troje dece otišli u sigurnu kuću – navodi portal:

– Naime, Srbin, koji je imao problem sa alkoholom, golim rukama je nasrnuo na ukućane. Žena je sa tri sinčića iskočila kroz prozor i sakrila se kod komšija, a muž je nastavio da joj preti. Preko aplikacije „vocap“ poslao joj je sliku pištolja, te su oni odmah obavestili policiju – prenose mediji.

Kada su specijalci ušli u stan pronašli su Srbina koji je bio van sebe.

– Ispostavilo se da je pištolj igračka, a žena i deca su udaljeni od njega. Razveli su se pre mesec dana i delovalo je da se on ne miri sa time. Verovatno je dan noć pio, a u vreme izbijanja požara čula se i eksplozija – ispričali su stanari za portal:

– Sumnja se da je zaspao u krevertu sa cigaretom, a da je vatra zahvatila kuhinju u kojoj su bile plinske boce. Ne bi nas čudilo i da se sam zapalio zbog porodičnih problema – kažu stanari i dodaju da je troje ljudi povređeno u požaru.

Izvor: Kurir.rs/ J.I.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button