Porodica mladića tragično nastradalog u SAD sakuplja novac da bi ga sahranila u rodnom Leskovcu

Prijatelji i porodica tragično nastradalog Miloša Marjanovića (34) prikupljaju novčanu pomoć da se njegovo telo prebaci u Leskovac, kako bi ga roditelji sahranili u rodnom gradu.

Novac se prikuplja preko lokalne američke humanitarne fondacije „gofundme“, na kojoj se navodi da je do sada prikupljeno 33.000 dolara.

„Miloš je bio velikog srca, uvek nasmejan, veliki prijatelj. Svi koji su ga poznavali imaju samo lepe reči o njemu. Ovaj ogroman gubitak ostavio je u neverici pre svega porodicu u Srbiji, kao i prijatelje i ljude iz okruženja“, piše u otvorenom pismu njegovih prijatelja.

Podsetimo, Miloš Marjanović poginuo je u nedelju tako što je čamac na kojem se nalazio sa društvom velikom brzinom udario u stenu veličine automobila. U čamcu su sa njim bila još dvojica mladića iz Leskovca, koji su takođe povređeni, jedan iz Niša, jedan iz Beograda i devojka iz Vrnjačke Banje.

Članovi Miloševe porodice u Leskovcu su skrhani od bola i ne veruju da se tragedija desila, piše Kurir.

– Prošle zime je bio kod nas na slavi. Hvalio se kako su kupili čamac. Dobro im je išlo – kaže Miloševa tetka.

Rođaci kažu da je bio divan i vredan mladić. Radio je u jednoj radionici za popravku kamiona. U Leskovcu su i on i brat radili kao taksisti.

Izvor:Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button