Otkrivamo kako se odvijala svirepa likvidacija Đokića!

Gordani i Lidiji Đokić ubica je ispalio hice u grudi i glavu, dok je Goran ubijen samo pucnjem u glavu, utvrdila je dosadašnja istraga svirepog zločina u okolini Aleksinca!

Podsetimo, vlasnik menjačnice Goran, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija nestali su 26. septembra, kada su krenuli iz Moravca ka Aleksincu. Od tog trenutka izgubio im se trag, a rođaci su posle dva dana prijavili nestanak. Potraga je okončana 2. oktobra, kada je u selu Tešica pronađen zapaljeni „pasat“, a potom i u njivama oko Moravca ugljenisana i zatrpana tela.

– Obdukcija tela Đokića pokazala je da je ubica u žene pucao dva puta, a u Gorana samo jednom. Interesantno je da su i Gordanu i Lidiju meci pogodili pravo u srce, a vlasnika menjačnice ne, kod njega je ustanovljena samo rana na glavi – priča izvor Kurira upoznat sa istragom:

Osveta

baka Stojanka, Stojanka, Aleksinac, Đokići
foto: Kurir.rs/M.S.

– Iako je motiv zločina zasad koristoljublje, ne isključuje se mogućnost i da je reč o osveti i velikoj mržnji koju je napadač osećao prema njima, naročito jer su žene ubijene na brutalan način, hicima u srce – naveo je sagovornik. Policija je zasad pronašla nekoliko čaura, a jedna od njih otkrivena je u zapaljenom automobilu porodice Đokić.

– Sumnja se da je napadač, koji je ušao u „pasat“ kojim je upravljao Goran, seo na zadnje sedište i prvo sa leđa upucao Gordanu. Posle toga je najverovatnije Lidiji stavio pištolj na čelo i naterao Đokića da vozi do njiva izvan Moravca – objašnjava naš sagovornik:

Ugljenisana tela

– Lidiju i Gorana je najverovatnije ubio u njivama, a Gordani je tu ispalio još jedan hitac. Kurir je, da podsetimo, već pisao da je Goran Đokić poslednji ubijen, pa zapaljen.

Aleksinac, Đokići, potraga, Automobil, zapaljen automobil, pasat
foto: Kurir/D.Ilić

– Tela majke i ćerke su ugljenisana i od njih je ostao samo pepeo, dok Goranovo telo nije potpuno izgorelo. To može da ukazuje na to da je Goran poslednji ubijen, tj. da je gledao kako mu ubijaju suprugu i ćerku – ranije je ispričao naš izvor.

Isplanirano Napadači znali teren

Porodicu Đokić, prema dosadašnjim informacijama, ubio je neko ko je jako dobro poznavao teren oko Moravca i Tešice.

– Auto je zapaljen u šumarku blizu Morave, udaljenom od glavnog puta, a tela su otkrivena kod separacije peska i divlje deponije, gde takođe retko ko odlazi. Napadači su morali da jako dobro poznaju kraj, s obzirom na to da su zaobišli gotovo sve kamere na seoskim kućama i prodavnicama, ali su očigledno i sve dobro isplanirali – kaže izvor.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button