Opljačkan Željko Mitrović! Tokom ŽURKE iz Zadruge ukradena oprema od 40.000 €!

Željku Mitroviću ukradena je skupocena oprema u vrednosti od 40.000 evra tokom žurke koja je organizovana početkom jula povodom završetka četvrte sezone rijalitija „Zadruga“.

zeljko mitrovic
foto: Promo

Prema tvrdnjama našeg dobro obaveštenog izvora, vlasnik Pinka ostao je bez ozvučenja iako je u Šimanovcima obezbeđenje bilo brojno. Željko je pokušao privatnom istragom da otkrije počinioce, navodi naš sagovornik, a kako smo čuli, slučaj je prijavljen policiji.

Zadruga, žurka
foto: Nikola Anđić

Najskuplji deo opreme ukradene iz Šimanovaca je zvučnik koji košta čak 30.000 evra. Pored toga, nestali su i komadi opreme kao što su bubice, delovi ozvučenja i drugo, procenjeno na oko deset hiljada evra.

Željko Mitrović, Zadruga 2
foto: Printscreen/ Youtube, Printscreen/ Pink

Filmska krađa

– Krađa se dogodila tokom žurke koju je Željko Mitrović organizovao nakon kraja četvrte sezone „Zadruge“. To veče je bilo mnogo ljudi na imanju – bivši učesnici, njihova podrška, takmičari iz prethodnih sezona, novinari, ali i drugi gosti. Lopovi su filmski ukrali opremu iz Pinka. Koliko sam upućen, oni su zvučnik vredan 30.000 evra ubacili u kombi koji su parkirali pored studija. To nije jedino što je ukradeno te noći – nestalo je i nekoliko bubica, kao i dodatna oprema, a njena vrednost je više od 10.000 evra – rekao je sagovornik blizak produkciji.

Zadruga
foto: Damir Dervišagić

Kada je saznao šta se dogodilo, Željko je najpre napravio istragu u okviru firme. Međutim, to nije urodilo plodom, pa je navodno policiji prijavio krađu.

Zadruga, žurka
foto: Nikola Anđić

Pojačane mere

– Od tada mere obezbeđenja u „Zadruzi“ su znatno oštrije. U petoj sezoni „Zadruge“ u Šimanovcima ima više momaka iz obezbeđenja, koji čuvaju i učesnike, ali i vrednu opremu na imanju. Naravno da je taj incident dosta uticao i na to da sad svi moraju da vode računa kako se ne bi ponovila takva situacija – zaključio je naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Željkom Mitrovićem, koji se nije javljao na naše pozive, a nije odgovorio ni na poruku koju smo mu poslali. Pozvali smo i PR tim Pinka, ali oni su nam rekli da nisu upoznati sa ovom događajem.

Monx, Željko Mitrović
foto: RTV Pink/ J. Simonovic

Izvor: Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button