Novi detalji ubistva žene iz Srbije u PADOVI

Stelio Čerkveni (88) ubio je juče svoju ćerku Dorijanu Čerkveni na proslavi njenog 60. rođendana ispred porodične kuće u Rubanu u italijanskoj provinciji Padova.

Čerkveni, za koga pojedini italijanski mediji navode da je rođen u Srbiji i da se sa porodicom doselio osamdesetih godina, doputovao je iz Gorice, gde je živeo, do kuće svoje kćerke u Rubanu, a nakon kraće svađe je ispalio nekoliko hitaca u Dorijanu i potom presudio sebi.

Zločin se dogodio ispred kapije kuće u kojoj je Dorijana živela, a tela su pronašli rođaci koji su stigli oko 12.30 na proslavu rođendana. Dorijana je prema dosadašnjim saznanjima iz istrage pokušala da pobegne, ali je otac potrčao za njom i ubio je sa nekoliko hitaca ispred kapije.

Motiv se i dalje istražuje, a italijanski mediji prenose da starac verovatno nije mogao da oprosti ćerki što se pre tridesetak godina udala za njegovog tadašnjeg poslovnog partnera, desetak godina mlađeg od Dorijane, koji je u to vreme postao udovac i ostao sam sa troje dece.

Venecija
foto: screenshot lavocedivenezia

Između njega i Dorijane rodila se ljubav, nedugo zatim se se venčali, bez obzira na protivljenje njenog oca, a iz njihove zajednice uskoro je rođen je i jedan sin.

Bračni par se zatim sa četvoro dece preselio u Rubano gde su vodili fabriku nameštaja. Dorijana je poslednjih godina zbog lošeg zdravlja svog supruga sama vodila posao i bila je poznata kao snažna i preduzimljiva žena.

Čerkveni inače nije razgovarao sa ćerkom godinama, to jest, sve do juče kad je odlučio da njen rođendan prekine tragično.

Svedok žestoke svađe i samoubistva na ulici bio je jedan od sinova Dorijaninog muža iz prvog braka koji je izašao u dvorište kad su odjeknuli prvi hici. Njen suprug je takođe bio kod kuće, ali ništa nije mogao da učini da spreči tragediju.

Izvor: ilrestodelcarlino.it

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button