Muškarac napravio haos na putu, bežao od policije, pa prevrnuo automobil

Šabačka policija privela je sudiiji za prekršaje po hitnom postupku 25-godišnjeg Šapčanina, koji je učinio niz prekršaja vozeći bez dozvole „citroen“ i pokušavajući da pobegne policiji, što nije uspeo.

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

U saopštenju Policijske uprave u Šabac, navodi se da je ovaj mladić noćas na putu od Šapca ka Drenovcu, vozeći bez dozvole, pretekao automobil preko pune linije i nastavio kretanje u suprotnom smeru, ne zaustavljajući se na saobraćajni znak „stop“.

Potom je nastavio da vozi sa ugašenim svetlima, ugrožavajući bezbednost petorice vozača koji su mu išli u susret na neosvetljenom putu, čime je počinio i prekršaj nasilnička vožnja.

Mladić je nadomak Drenovca vozilom sleteo sa puta i prevrnuo se, a zatim istrčao iz automobila i preko njiva pokušao da pobegne.

Policija ga je ubrzo pronašla kako se skriva u obližnjem kanalu.

Policijski službenici su ga, zbog prekršaja upravljanja vozilom bez vozačke dozvole, preticanja preko neisprekidane linije, nezaustavljanja na saobraćajni znak, kretanja vozilom u zabranjenom smeru i nasilničke vožnje, po hitnom postupku priveli sudiji za prekršaje.

Izvor: Srbijadanas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button