Krvava svadba u Nišu! Sestrić pretukao ujaka na smrt: Udavao ćerku, pa dobio batine od kojih je preminuo

Dragan Živadinović (56) iz Svrljiga sahranjen je prošlog vikenda na loklanom groblju. Čovek je, kako nezvanično saznajemo, nastardao na svadbi svoje ćerke. Tačnije teško je povređen u tuči koja je za posledicu imala smrtni ishod.

krvava svadba
foto: Kurir/D.D.I.

„Dragan je udavao ćerku Draganu i priredio svadbeno veselje u jednom niškom hotelu u petak početkom septembra, za više desetina gostiju, rođaka i prijatelja. Atmosfera je na početku bila veličanstvena, pevalo se i veselilo. Međutim, nešto posle ponoći Draganu se požalila jedna gošća da njegov sestrić Mlađan Nikolić iz Knjaževca, verovatno pripit, dosađuje njenoj prijateljici. On je odmah intervenisao i bez obzira na rođačke veze zahtevao da sestrića udalje iz sale. Na nesreću, to je bio samo početak loma i užasa. Nekoliko minuta potom sestrić Mlađan je neprimetno prišao Draganu i udario ga pesnicom u glavu“, rekao nam je jedan od gostiju i dodao:

krvava svadba
foto: Facebook

„To je momentalno izazvalo tajac. Dragan je ustao i izašao iz sale za sestrićem. Ne znam detalje sukoba napolju jer sam ostao da sedim za stolom, ali se Dragan ubrzo vratio sa poderanom košljum, izgreban i krvav“, priča jedan od prisutnih gostiju.

Niko čak ni iz porodice Živadinović ne zna detalje sukoba ispred hotela, a neki rođaci kažu da ni povod sukoba ne znaju.

krvava svadba
foto: Facebook

Draganu je sutradan pozlilo, pa je iz Svrljiga hitno prebačen u niški Univerzitetski klinički centar. Prema saznanju prijatelja, Dragan je podvrgnut dvema operacijama na glavi, ali nažalost polsedice tuče su bile smrtonosne. Izdahnuo je 17. septermbra, a dva dana kasnije sahranjen na svrljiškom groblju.

U međuvremenu, kada se saznalo da je Dragan u bolnici, intervenisala je policija. Mlađan je lišen slobode 6. septembra. Zvaničnog saopštenja istražnih organa nema, ali se zna da je tri dana kasnije Nikolić pušten iz pritvora da se brani sa slobode zbog učestvovanja u tuči.

krvava svadba
foto: Kurir/D.D.I.

Navodno, čeka se nalaz obdukcije, a potom se očekuje odluka da li će Mlađan ponovo u pritvor.

U međuvremenu, saslušani su pojedini gosti, ali većina njih ne može da se izjasni o detaljima tragične tuče već samo pričaju o sukobu u sali. Detalje ne zna ni najbliža rodbina. Jasno je da je sestrić pretukao na smrt ujaka, ali očito to nije sprečilo Draganovu sestru da sa svojim suprugom prisustvuje sahrani. Mlađan nije bio na sahrani, a gde se trenutno nalazi, niko ne želi priča.

krvava svadba
foto: Kurir/D.D.I.

Trenutno, kao nemi svedoci dva događaja, radosnog i tragičnog, na kapiji svadbeni venac, a na kući čitulja.

Inače, članovi porodice, pa i pojedini gosti su posle svadbe bili pozitivni na korona virus.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button