Džonićeva ljubavnica je saučesnik zlikovaca?!

Novo saslušanje Gorana Džonića (54), vatrogasca u penziji, osumnjičenog za ubistvo svojih rođaka u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac, zakazano je za sutra u Višem javnom tužilaštvu u Nišu kako bi se, između ostalog, izjasnio i zbog čega je rođene sinove, ali i dvojicu komšija označio kao svoje saučesnike, a znao je da oni nemaju veze sa zločinom.

Foto: Privatna arhiva

Monstruozno delo

Kako naš izvor otkriva, sumnja se da je Džonić namerno slagao da su mu sinovi Stefan i Milan i braća Milošević iz Moravca, Kostadin i Konstantin, poznatiji kao braća Jojke, pomagali u zločinu kako bi zaštitio svog pravog pomagača u ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i Lidije Đokić (25).

– On prvo mora da otkrije zašto je umešan, tj. zašto je učinio tako monstruozno krivično delo. Zatim mora da objasni zašto je imenovao sinove za saučesnike kada je znao da su oni u vreme ubistva bili svako na svom poslu. Takođe, Džonić bi trebalo da odgovori i na pitanje da li je braću Milošević umešao u masakr jer je znao da imaju kriminalnu prošlost i da su kao takvi pogodni za to da uperi prst u njih – kaže izvor Kurira i dodaje da sve ove nelogičnosti tužilac mora da razjasni.

Naš sagovornik kaže da protiv braće Džonić i braće Milošević zasad nema drugih dokaza, osim izjave Gorana Džonića, a kolege Stefana Džonića su u ponedeljak u tužilaštvu potvrdile njegov alibi, tj. rekli su da je on u noći između 26. i 27. septembra bio na poslu u Vojsci Srbije. Izvor kaže i da se očekuje da će i kolege Milana Džonića, ali i svedoci braće Milošević, potvrditi njihove alibije.

– Ipak, postavlja se pitanje da li je vatrogasac u penziji sasvim sam počinio trostruko ubistvo ili je morao da ima barem jednog saučesnika – kaže izvor i nastavlja:

Stalo mu do nekoga

– Sve je više onih koji veruju da Džonić svesno sabotira istragu kako bi zaštitio nekoga do koga mu je jako stalo, a ko je možda sa njim počinio ovo zlodelo. Namerno je istražiteljima ukazao na pogrešne ljude kao svoje saučesnike kako bi možda pravi saučesnik ili čak egzekutor imao vremena da se skloni. Ono što je istražiteljima još uvek interesantno jeste i jedna minđuša nađena na mestu gde su spaljena i zakopana tela Đokića.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button