U PONOĆ POČINJE PRIJAVA ZA 100 EVRA! Ministar Mali detaljno objasnio kako se treba prijaviti i poručio OVO!

Ministar finansija Siniša Mali rekao je da noćas u ponoć počinje prijava mladih od 16 do 29 godina za državnu pomoć od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti. – Noćas u ponoć krećemo sa prijavama za 100 evra za sve mlade od navršenih 16 do navršenih 29 godina – kazao je Mali za RTS.

Siniša Mali, 100 evra
foto: Beta/Milan Obradović, Printscreen/Instagram/mali_sinisa

Ministar je gostujući u Jutarnjem dnevniku RTS-a naveo je da prijava za 100 evra državne pomoći traje do 30. januara.

– Prijava se vrši elektronski, preko portala Uprave za trezor. Proces prijavljivanja je jednostavan. Broj lične karte, JMBG i iz opadajućeg menija birate banku u koju želite da vam se uplati taj novac. Ako nemate račun u banci birate samo banku, a mi ćemo namenski račun otvoriti u toj banci za vas i nakon toga kada država isplati 100 evra sa ličnom kartom, svojim dokumentom odete i podignete taj novac – rekao je Mali. Prema njegovim rečima, novac će biti isplaćen 1, 2. i 3. februara.

– Mi ćemo već od 1. februara krenuti u isplatu 100 evra na račune svih onih koji su se za ovu pomoć prijavili – rekao je Mali i dodao da će svi penzioneri u februaru dobiti po 20.000 dinara novčane podrške.

– Za nas su sve ove mere veoma važne jer su mere koje podstiču potrošnju, mere koje podstiču ekonomsku aktivnost. Naravno nismo zaboravili ni naše najstarije sugrađane – kao i što smo obećali 10. februara na račune svih penzionera leći će 20.000 dinara – naveo je ministar.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button