U KC Niš 322 pacijenta

U Covid objektima Kliničkog Centra Niš hospitalizovano je ukupno 322 pacijenta. Kod 277 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 13 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.
Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra.
Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.
Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 8 pacijenata, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.
U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovan 338 pacijenata. Kod 247 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 21 je priključen na aparate za veštačku ventilaciju.
Nažalost, uprkos svim naporima lekara Kruševačke Covid bolnice, 8 pacijenata, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.
U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 197 pacijenata. Kod 161 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Leskovac, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.
U 4 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 176 pacijenata. Kod 164 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa.
Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zeražene virusom Covid -19.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button