U KC Niš 319 pacijenata

U Covid objektima Kliničkog Centra Niš hospitalizovano je ukupno 319 pacijenata. Kod 280 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
 
 
Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 20 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.
 
Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra.
 
Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.
 
Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 4 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.
 
U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovan 348 pacijenata. Kod 271 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
 
Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 20 je priključen na aparate za veštačku ventilaciju.
 
Nažalost, uprkos svim naporima lekara Kruševačke Covid bolnice, 9 pacijenata, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.
 
U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 195 pacijenata. Kod 160 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
 
Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Leskovac, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.
 
U 4 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 152 pacijenta. Kod 143 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa.
 
Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zeražene virusom Covid -19.
 
Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Vranje, 3 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.
 
 
 
 
 
 
 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button