U KC Niš 303 pacijenta

U Covid objektima Kliničkog Centra Niš hospitalizovano je ukupno 303 pacijenta. Kod 250 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 6 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.
Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra.
Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.
Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 3 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.
U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovan 236 pacijenata. Kod 188 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 15 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.
Nažalost, uprkos svim naporima lekara Kruševačke Covid bolnice, 8 pacijenata, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.
U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 102 pacijenta. Kod 67 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Leskovc, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.
U 4 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 144 pacijenta. Kod 135 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa.
Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zeražene virusom Covid -19.
Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Vranje, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button