U KC Niš 241 pacijent

U Covid objektima Kliničkog Centra Niš hospitalizovan je ukupno 241 pacijent. Kod 200 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
 
 
Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 7 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.
 
Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra.
 
Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.
 
Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 5 pacijenata, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.
 
U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 176 pacijenata. Kod 144 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
 
Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 19 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.
 
Nažalost, uprkos svim naporima lekara Kruševačke Covid bolnice, 3 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.
 
U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovan 91 pacijent. Kod 72 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
 
U 4 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 140 pacijenata. Kod 134 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa.
 
Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zeražene virusom Covid -19.
 
 
 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button