U KC Niš 155 pacijenata

Covid objektima Kliničkog Centra Niš hospitalizovano je ukupno 155 pacijenata. Kod 108 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 3 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalazi se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra. Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 1 pacijent, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminuo.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovan 81 pacijent. Kod 65 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 3 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara Kruševačke Covid bolnice, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovan 57 pacijenata. Kod 39 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

U 4 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 111 pacijenta. Kod 98 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zeražene virusom Covid -19.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button