U KC Niš 155 pacijenata

U Covid objektima Kliničkog Centra Niš hospitalizovano je ukupno 155 pacijenata. Kod 110 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 7 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra.

Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 3 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 93 pacijenta. Kod 79 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 9 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara Kruševačke Covid bolnice, 1 pacijent, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminuo.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovan 50 pacijenata. Kod 27 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

U 4 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 144 pacijenta. Kod 127 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zeražene virusom Covid -19.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Vranje, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button