Prvu ratu poreza na imovinu obveznici treba da plate do 14. februara

Prvu ovogodišnju ratu poreza na imovinu obveznici treba da plate do 14 februara. S obzirom na to da će rešenja o dažbini na kućne adrese stići krajem ovog meseca, svi koji su porez redovno izmirivali, ovaj deo treba da plate u iznosu predviđenom na rešenju iz prošle godine.

Zakon nije predvideo rok za slanje rešenja o porezu na imovinu. Na adrese obveznika stižu obično u junu,ali će ih ove godine obveznici dobiti već krajem februara.S obzirom na to da prvu ratu treba izmiriti, pre nego što će rešenje stići na kućnu adresu,obveznici koji ovu obavezu nisu redovno izmirivali,o visini duga mogu se informisati na šalterima gradske uprave.

Pored navedenog načina,obveznici se o eventualnom dugu mogu informisati i u delu Uprave za finansije lociranom u Tržnom centru Kalča,ali I elektronskim putem.

Prvi ratu kao i sve ostale ovogodišneg poreza na imovinu,gradjani mogu platiti u bankama i poštama,ali i elektronskim putem.Ovu dažbinu trenutno plaća oko 110.000 Nišlija,što je 80 odsto,od ukupnog broja obveznika

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button