Nedeljni horoskop od 9. do 15. Avgusta

Pred vama je nedeljni horoskop za period od 9. do 15. avgusta. Zvezde kažu da će ove nedelje biti najsrećniji Škorpija, Jarac i Strelac.

Sreća
foto: Profimedia

OVAN

LJUBAV: Možda ćete se osećati tupo i nezainteresovano za neke značajnije ljubavne akcije. To je rezultat je vaše blokiranosti. Objektivno, moguća su diskretna uživanja za pamćenje. Ljubav je ovaj put negde sa strane, tiha i pomalo skrivena.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze inventure. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje treba da se postave i novi temelji. Sada ćete utvrđivati nova pravila igre.

SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

BIK

LJUBAV: Neki bi mogli iskusiti slast tajne ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, potpuno netipično za vas. Moralna dvoumljenja pratiće ovakvo stanje i danju i noću.

KARIJERA: Kako nedelja bude prolazila, postajaće sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivisati da radite još predanije. U svemu će biti važno kako sarađujete s drugima. Budite kooperativni.

SAVET: Redovno se opuštajte.

bik
foto: Profimedia

BLIZANCI

LJUBAV: Verovatno ćete pomalo otupeti za ljubav ili za zahteve druge strane. Ona vas neće najbolje razumeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

KARIJERA: Pred vama je velika prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljne okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horizonte kao nikad do sada.

SAVET: Mnogi će putovati. Uživajte.

blizanci
foto: Profimedia

RAK

LJUBAV: Sad vam se ljubav čini daleko od vas, ali vam drugi sadržaji iz vašeg života daju snage da izdržite samoću li distancu u ličnim odnosima. Tako će biti većinu ove nedelje. Ako ste još sami, nađite neki ljubavni film i maštajte.

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da otpočne. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete što sve znate. Još ove nedelje biće potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Već znate da će vas primetiti kad tad.

SAVET: Zanemarite zločeste ljude.

rak
foto: Profimedia

LAV

LJUBAV: Ovih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imaćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi rečima nadoknađivati ono što im u emotivinom smislu nedostaje. U tome će i uspeti.

KARIJERA: Najradije biste se povukli u kuću i radili nešto iz vlastite sobe. Neki će ove uticaje iskoristiti za prave kućne radove, pa će čim im završi radno vreme poći sa posla kući gde će se pretvarati u prave majstore. Ono na poslu biće u drugom planu.

SAVET: Još niste zablistali. Sačekajte.

horoskop, lav
foto: Profimedia

DEVICA

LJUBAV: Pred vama su dani bogati ljubavnim iskustvima koje će za vas biti ugodna. Oni koji su još sami neka se svakako doteraju i izađu među ljude jer su šanse da nađu i dožive ljubav zaista povećane. Oni u vezama uživaće u sitnicama.

KARIJERA: Slušajte druge više nego sami sebe. U ovom trenutku to je tako. Ljudi oko vas i oni s kojim poslovno sarađujete trenutno više vide od vas ili imaju veći uticaj na stvari. Zato se povežite i ne pitajte previše. Sledite ih do cilja.

SAVET: Naspavajte se do mile volje.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

VAGA

LJUBAV: Nikako da dosegnete ono čemu težite u ljubavi, ali se barem nemojte boriti sa nečim što nema smisla. Razlučite šta je šta, ali ne reagujte po svaku cenu. Tek kasnije imaćete razlog da pokažete što osećate i priliku da to učinite ispravno.

KARIJERA: Setite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivišete sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put. Razmislite o tome.

SAVET: Postajete introvertni.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

ŠKORPIJA

LJUBAV: Mnogi će uživati kako odavno nisu. Prilike za zbližavanja biće gotovo svakodnevne. Ako ste još sami, doterajte se i izađite među ljude. Oni vas čekaju. Već vezani će osetiti kako se njihov odnos razvija u pravcu u kojem i treba. Biće im drago.

KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za nove sisteme koji bi mogli poboljšati rezultate onog što radite. Izgradićete nove planove u tom smislu. Borićete se za podršku drugih da ih provedete u delo ili da ih barem pokrenete. Bićete na usluzi svakom.

SAVET: Trebaće vam više sna.

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

STRELAC

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate poverenje između vas i partnera. Takođe je potrebno primeniti samokontrolu jer ćete povremeno reagovati kako ne treba. Budite suzdržani.

KARIJERA: Neki poslovi dolaze svom kraju. Pripremate se za inventuru ili za zatvaranje poslovnih faza. Biće i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u preduzeću.

SAVET: Svet se menja sve brže.

Strelac
foto: Profimedia

JARAC

LJUBAV: U ljubavi će vas većinom pratiti sreća. Male sumnje biće prolaznog karaktera, pa im nemojte pridavati značaj. Objektivno, vrata nečijeg srca vama su otvorena. Ne pravite sami sebi zatvoren put, nego idite tamo gde osećate da pripadate.

KARIJERA: Poslove ćete obavljati s lakoćom, a vaše samopouzdanje će porasti. Mnogi će ovih dana imati prilike više pokazati i dokazati svoje radne sposobnosti. Zato neka niko ne okleva. Treba zasukati rukave i jednostavno – raditi.

SAVET: Od vas se očekuje sve više.

jarac, horoskop
foto: Profimedia

VODOLIJA

LJUBAV: Iako će vas idući dani svako malo dovoditi u prilike da poboljšate odnose s ljudima oko sebe, vi sami bićete podložni neprimerenim reagovanjima, te stoga i eliminisanju mogućih zbližavanja. Uz dozu samokontrole sve će ispasti bolje. Potrudite se.

KARIJERA: Neki će biti iznenađeni važnošću posla koji je pred njima. Možda će se i uplašiti. Ipak, neka znaju da su svemu postavljenom sasvim dorasli. Ova prilika dobiva se retko i bilo bi prava šteta propustiti je. Nemojte previše analizirati. Radite.

SAVET: Bolje se organizujte.

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

RIBE

LJUBAV: Napokon ćete se osećati sigurnije u svojoj vezi. Bićete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svetu. Čak i ako zabrljate, biće vam oprošteno. Oni koji su još sami pleniće pažnju drugih svojom vedrinom.

KARIJERA: Sarađivaćete se svima oko sebe i to vrlo učinkovito. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati uticaj na sve sa kojima rade. Učiniće to i više nego uspešno i zato će ih drugi ceniti.

SAVET: Oslobađaćete se iluzija.

ribe, horoskop
foto: Profimedia

Izvor: Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button