Ministar Tončev obezbedio pet agregata najugroženijim domaćinstvima u Opštini Crna Trava

Ministar zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština, Novica Tončev, i dalje aktivno obilazi ugrožene nerazvijene opštine nakon poplava koje su ih zadesile i nastavlja da obezbeđuje pomoć.

Ministar i predstavnici njegovog Kabineta danas su donirali pet agregata najugroženijim porodicama u ovoj opštini. Tončev se sastao i sa predsednikom opštine Crna Trava, Slavoljubom Blagojevićem, i predstavnicima opštine Crna Trava gde su razgovarali o aktuelnim problemima i načinima prevazilaženja ove situacije.

„Veoma je važno pravovremeno odgovoriti na potrebe građana, posebno u urgentnim situacijama. Danas sam ovde u Crnoj Travi, u ime Vlade Republike Srbije, da pružimo podršku domaćinstvima koja su se suočila sa nestankom električne energije. Od početka katastrofe koja je zadesila opštine na jugu Srbije, moj Kabinet i ja smo svakodnevno u kontaktu sa lokalnim samoupravama i na raspolaganju za svaku pomoć i podršku. Moj zadatak kao ministra jeste da stvorim prilike za rast i razvoj nerazvijenih opština, ali i da pomognem u situacijama koje narušavaju normalno funkcionisanje svakog domaćinstva i svakog pojedinca. Direktan kontakt je ključan, kako sa predstavnicima loklanih samouprava tako i sa građanima jer je to najbolji način da steknete realan uvid u probleme, a onda ih adekvatno i rešite. Moj Kabinet i ja ćemo uvek pružiti svoj maksimum da odgovorimo na sve zahteve i potrebe ljudi u redovnim okolnostima, a naručito u vanrednim situacijama.“ – izjavio je ministar Tončev.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button