Mali: Rebalansom nastavljamo realizaciju trećeg paketa mera

Usvajanje rebalansa budžeta za 2021. godinu je neophodno kako bismo nastavili sa realizacijom trećeg paketa mera pomoći građanima i privredi, izjavio je danas ministar finansija Siniša Mali.

Foto Tanjug/ D. Kujundžić

Ministar je naveo da je vrednost tog paketa 257 milijardi dinara i da podrazumeva pomoć gotovo za sve građane Srbije, a da je posebno fokusiran na one sektore koji su najviše pogođeni krizom.

Palma: Oko 400 žena iz Jagodine će tužiti Mariniku Tepić

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je u Skupštini Srbije da su mu jutros javili da se oko 400 zaposlenih žena u Jagodini prijavilo da tuži Mariniku Tepić zbog njenih izjava o podvođenju žena i maloletnica u tom gradu.

Tepić je, podseća Marković, rekla da svaka žena koja želi da se zaposli u Jagodini od njega dobije telefon „za druženje“ i da joj od toga zavisi da li će dobiti posao.

Palma poziva Ðilasa, Tepićevu i Radosavljavića na poligraf

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je danas lidera Stranke slobode i pravde (S SP) Dragana Ðilasa, potpredsednicu Marinku Tepić, kao i Branislava Radosavljevića, za koga kaže da je funkcioner S SP i „zaštićeni svedok“, da idu na polograf.

„Neka oni kažu zašto me napadaju, poligrafista neka sastavi pitanja, posle toga da idem ja na poligraf i da pre toga potpišemo da ko ne prođe ide u zatvor“, rekao je Marković u Skupštini Srbije.

(tanjug)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button