Kovid ambulanta Duvanište počinje ponovo sa radom u ponedeljak

To će od utorka biti jedio mesto gde će moći da se javljaju pacijenti sa simptomima kovida.

Od sutra ponovo počinje sa radom kovid ambulanta u Duvaništu i to će od utorka biti jedio mesto gde će moći da se javljaju pacijenti sa simptomima kovida. Kako se navodi u saopštenju centralni objekat Doma zdravlja od utorka će biti zatvoren zbog dezinfekcije.

Kovid ambulanta Duvanište počinje ponovo sa radom u ponedeljak, od 7 do 20h. Kovid ambulanta u centralnom objektu Doma zdravlja Niš, ulaz br. 1 radiće u ponedeljak od 9 do 19h, a od utorka će se centralni objekat dezinfikovati, tako da se svi pacijenti sa simptomima sumnjivim na kovid infekciju usmeravaju isključivo ka kovid ambulanti u Duvaništu, stoji u saopštenju Doma zdravlja. Kovid ambulanta za decu ostaje u centralnom objektu Doma zdravlja Niš, na ulazu br.2.

Prema izveštaju niškog Doma zdravlja, u toku prethodna 24 sata kovid ambulantama se javilo 377 pacijenata. 146 se javilo prvi put sa simptomima koronavirusa, dok je 231 obavilo kontrolni pregled. Lekari Službe za radiološku dijagnostiku primili su 49 pacijenta kojima je urađena radiografija pluća. Testirano je 267 pacijenata od čega je pozitivno 51.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button