Humanitarni motivacioni seminar „Usudi se“

5. Humanitarni motivacioni seminar „Usudi se da živiš ljubav“ održaće se 13. oktobar u 19h LIVE na platformi WebinarJam

Foto: www.energyhouse.life

 

Koliko puta čujemo da je ljubav najvažnija? Svi težimo ljubavi i želimo da traje do kraja života…

Medjutim, ko od nas u praksi zaista živi ljubav i šta to zapravo znači? Iskreno, da li poznajete više srećnih ili nezadovoljnih parova?

Da li je jedan čin ljubavi dovoljan da celog života nekoga volimo? Kao na primer, teatralno me je zaprosio u Parizu… Ili mi je na bilbordu izjavio ljubav da vidi ceo grad!

I onda, živeli su srećno do kraja života?! Paaaa, u nekim slučajevima da, objasnićemo od čega zavisi.

U većini slučajeva, ne. Ulaskom u brak, ili “ozbiljnu” vezu aktiviraju se programi koje smo pokupili od naših roditelja i okruženja.

Foto: www.energyhouse.life

Žene najčešće ulaze u mušku energiju, muškarci u žensku. Najlakši način da razumemo muško-žensku energiju je odnos davanja i primanja.

Davanje je dominantno muška, a primanje dominantno ženska energija. Žene bi trebalo da imaju 80% ženske, a 20% muške, a muškarci obrnuto.

Na našem podneblju praksa pokazuje da postoji veliki disbalans.

Foto: www.energyhouse.life

Žene ulaze u davanje, inicijativu, zaštitu, obezbedjivanje uz rečenice: “Neka ja ću”, “Mogu ja to sama…”, “Dok ja njega sačekam, ja to završim 5 puta…” Nakon nekog vremena, žene se pretvaraju u majku svojim partnerima, što jako utiče na njihovu psihu. Muškarci postaju pasivni ili isfrustrirani i agresivni. Muškarac se najlepše oseća kada je “lovac”, kada osvaja, štiti i obezbedjuje. Ako mu to ukinemo, on gubi svoj važan identitet. Ako žena nije u svojoj energiji primanja, negovanja, centriranosti, strpljenja, strada njeno zdravlje i to prvenstveno balans hormona. Ono što je najvažnije je što ako nismo u svojoj energiji, imamo poteškoća da stvorimo materijalno bogatstvo. Kada udjemo u svoju energiju, stvaranje se pokreće sa lakoćom.

Kako da uđemo u energiju koja nam je prirodna? Za početak, osvešćivanjem ovih mehanizama. Nakon toga svesnim menjanjem nasleđenih navika. Na ovom online seminaru sagledaćemo ove obrasce i iz ženskog i iz muškog ugla! Sa jedne strane Lava i Ana, a sa druge Darko, daće vam konkretne principe muške i ženske energije i pomoći da kreirate korake za implementaciju ovih principa u vaš život!

Saznaćete kako da implementirate ove principe u partnerskom odnosu, poslu, zdravlju i finansijama!

Ko su autori seminara?

Program su kreirali i vode internacionalni NLP Treneri, Coachevi, Reiki učitelji i učitelji MeditacijeLava Nikolić i Dr Darko Cvetković osnivači internacionalne kompanije Energy House, zajedno sa Anom Prelić, takođe internacionalno sertifikovanim NLP trenerom, Coach-em, Reiki majstorom i Peat procesorom.

Svojim primerima inspirišu mnoge ljude na pozitivnu promenu i do sada su edukavali veliki broj ljudi kroz NLP, Coaching, Reiki i brojne druge edukacije.

 

Cena učešća na Online seminaru iznosi 1.200 dinara (10 evra).

Sav prihod od plaćenih kotizacija biće doniran klinici za neonatologiju u Nišu!

Ove godine, u saradnji sa Udruženjem Aktilum, svi zajedno podržaćemo odeljenje za neonatologiju Klinike za dečije interne bolesti Univerzitetskog Kliničkog Centra u Nišu.

Prikupljena sredstva biće upotrebljena za kupovinu najmodernijih dijagnostičkih aparata, inkubatora i organizaciju stručnog usavršavanja medicinskog kadra u inostranstvu.

Ljubav se množi deljenjem. Dobro nam došli da zajedno budemo podrška onima kojima je to potrebno.

PRIJAVE MOŽETE IZVRŠITI OVDE

VAŽNA NAPOMENA 

Seminar će biti održan ONLINE, 13. oktobra u 19h na platformi Webinar Jam.

Nije vam potrebna nikakva instalacija programa, samo klik na link koji ćete dobiti i edukaciju možete pratiti gde god da ste, sa svog laptopa, tableta, mobilnog telefona.

Ukoliko ne možete da prisustvujete edukaciji u tom terminu, dobićete snimak seminara već 14. oktobra u 7h ujutru na vašu email adresu i moći ćete da ga pogledate reprizu kad god želite sa vašeg računara, tableta, telefona.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button