Grad Niš i ove godine, nagradio je diplomom, plaketom i novčanom nagradom studente

Grad Niš, i ove godine, nagradio je diplomom, plaketom i novčanom nagradom studente, kao i njihove diplomirane kolege, sa svih fakulteta Niškog Univerziteta,koji su pokazali najbolje rezultate u prošloj godini. Ukoliko svoje znanje potvrde i u praksi,neki medju njima dobiće mogućnost zaposlenja u gradskim Preduzećima ili kompanijama koje posluju na teritoriji grada.

Trud se isplatio.Pojedini medju ovim uspešnim mladim ljudima,novčanu nagradu grada za postignuća tokom studiranja, dobijali su i više puta tokom prethodnih godina,što samo govori o tome koliko su talentovani za poziv koji su odabrali.Medju njima je i Ivan Damnjanović,koji je i osnovne i master studije na Elektronskom fakultetu završio prosečnom ocenom deset.Trentuno u toj visokoškolskoj ustanovi radi kao saradnik u nastavi.

Među najboljima jeste i master inženjer mašinstva Damjan Rangelov,koji je takodje na prvoj godini doktorskih studija.

Grad je ove godine novčanom nagradom od po 50.000 dinara,nagradio 23 najbolja studenta,14-oro redovnih I 9-oro diplomiranih,za šta je ukupno izdvojeno million I 150.000 dinara.Izmedju ostalih,zadatak čelnih ljudi, jeste da naprave što bolji ambijent za zapošljavanje najboljih.

Ove godine iznos nagrade najboljim studentima isti je kao i prošle,a njeno eventualno povećanje ,kaže gradonačelnica Dragana Sotirovski,zavisiće pre svega od punjenja gradskog budžeta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button