Dan nakon sednice Kriznog štaba saopštene lepe vesti za građane MERE DALE REZULTATE

Doktor Vlado Batnožić, direktor ZZZ radnika „Železnice Srbije“, istakao je da je u Srbiji u poslednje dve nedelje značajno opao broj pacijenata sa simptomima korona virusa.

– Danas je značajno manje pacijenata. Pre dve nedelje bilo ih je oko 150-200, a danas ih je oko 80. To je značajan pad u čitavoj Srbiji. Primećuje se značajan pad broja pacijenata što znači da su mere bile adekvatne i primerene određenoj situaciji – rekao je Batnožić u jutarnjem programu Kurir televizije.

Vlado Batnožić
foto: Kurir televizija

Batnožić je istakao i da su dosadašnje mere donele vidljive rezultate, te da se Krizni štab odlično pokazao u borbi sa pandemijom.

Vlado Batnožić
foto: Kurir televizija

– Dosadašnje mere su donele rezultate. Mere koje su sinoć date su sasvim zadovoljavajuće. Krizni štab odlično vodi ovu bitku, Ministarstvo zdravlja takođe, sasvim se dobro snalazimo u ovoj situaciji. Otvorili smo nove bolnice, gde primamo nove pacijente. Lepo vladamo ovom situacijom. Naravno, glavni problem je vakcinacija, koja pokriva sve nove sojeve i koja ide u sve boljem smeru – kaže direktor ZZZ radnika „Železnice Srbije“.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button