Čuveni glumac podneo zahtev da postane državljanin Srbije!

Glumac Džon Čalis, čuveni Bojsi iz Mućki postaće državljanin Srbije, obelodanio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

– Mnogi su se u Srbiji obradovali fotografijom koju je britanski glumac Džon Čalis, koji je tumačio ulogu čuvenog Bojsija u kultnoj seriji Mućke objavio na društvenim mrežama. Kako i ne bi, kada je na fotografiji Džonov crni „mercedes“, na čijim tablicama piše „Srbija“. Vreme je da otkrijem tajnu kako je slika nastala – napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Fotografija je nastala, kako je naveo, prošle nedelje ispred Ambasade Srbije u Londonu.

– Pre toga je Džon Čalis zvanično podneo zahtev za prijem u državljanstvo Republike Srbije! U ambasadi Srbije g. Čalisa primila je ambasadorka Srbije u Ujedinjenom kraljevstvu Aleksandra Joksimović.

Bojsi
foto: Kurir

Imao sam tu čast da u ime Grada Beograda potpišem preporuku Grada Beograda da Bojsi postane srpski državljanin. Nije bilo lako pobrojati na jednoj stranici šta je Bojsi učinio na promociji Srbije i Beograda, posebno u Velikoj Britaniji gde je veoma poznat i popularan – napisao je Vesić i dodao da je predsednica Vlade Republike Ana

Bojsi
foto: Kurir

Brnabić podržala ideju da Bojsi postane srpski državljanin. Vesić je posebno zahvalio našem čoveku koji je odrastao i živi u Londonu Lazaru Vukoviću, koji je najzaslužniji zato što Bojsi toliko voli Beograd i Srbiju.

Usijanje dana, Goran Vesić, Milutin Mrkonjić
foto: Kurir

– Bojsijev zahtev za državljansvo nalazi se već u Beogradu i kada se završe sve procedure Vlada će glasati. Lep je osećaj kada znate da uspešni i popularni ljudi, kao što je Džon Čalis, žele da budu državljani Srbije. Srećan sam jer Bojsi postaje i zvanično Beogradjanin. Stanovnik našeg grada suštinski je postao kada je snimio film „Bojsi u Beogradu“. Bojsi dobrodošao kući – napisao je Vesić.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button