Uzmi račun i pobedi 2020 – Finalna nedelja

Uzmi račun i pobedi 2020 – Finalna nedelja, još 5 dana za slanje koverata

Poslednje, finalno izvlačenje drugog kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020 biće održano u subotu, 27. februara u 17:55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

Tada će svog novog vlasnika dobiti 5 automobila Fijat 500L kao i stan u prestonici, na 23. spratu jedne od kula u naselju Beograd na vodi.

Trenutno se u bazenu u studiju nalazi 10,8 miliona koverata i sve one konkurišu za izvlačenje vrednih nagrada u subotu. Svi građani imaju vremena da do petka, do kraja radnog vremena poslovnica pošti, ubace svoje koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, u poštanske sandučiće. Podsećamo da je slanje koverata potpuno besplatno.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte. Apelujemo na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1.septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2020”. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs , za sva dodatna pitanja i podršku.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button