ENECA: Grantovi za inovativne firme

ENECA, kao partner u projektu EU IMPACT WB, raspisuje Poziv za prijave za dodelu poslovnih grantova u vidu alata, potrebne opreme itd. Grantovi ne podrazumevaju novčane iznose. Biće podržana inovativna mikro, mala i srednja preduzeća (MMSP) iz Srbije koja su fokusirala svoje poslovanje na domen outsourcinga. Takođe, pomoć je namenjena i inovativnim preduzećima koja osiguravaju otvaranje ili očuvanje novih radnih mesta za mlade.

Zahtevi za podnosioce prijava

U zavisnosti od raspoloživosti sredstava, predviđena je dodela do četiri granta – poslovnih bespovratnih sredstava 2021. godine. Vrednost bilo kog pojedinačnog granta dodeljenog na osnovu Poziva neće prelaziti 3.200 eura. EU IMPACT WB zahteva da podnosioci prijava pokažu svoju posvećenost uspehu projekta sufinansiranjem ukupnog iznosa sa 15% sopstvenih sredstava ili sredstava drugog donatora koji nije iz EU.

Poziv je otvoren do petka, 26. marta 2021. godine. Predstavnici mikro, malih i srednjih preduzeća dodatne informacije mogu da dobiju slanjem pitanja na mejl office@eneca.org.rs.

OVDE možete da pronađete Javni poziv i Prijavni formular.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button