Radnički se oglasio saopštenjem

Fudblaski klub Radnički oglasio se saopštenjem povoodm tvrdnji bivšeg potredsednika Partizana da je prvi čovek niškog tima uoči utakmice protiv crno-belih razgovarao telefonom sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i obećavao mu pobedu.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Halucinacije Vladimira Vuletića

Bivši potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić u svojoj najnovijoj naučnofantastičnoj seriji,  verovatno pod dejstvom onih lekova koji su ga “sprečili” da dokaže svoje istine na poligrafu, a u koje ni sam više ne veruje, iznova halucinira.

Ovoga puta, nakon svih propalih pokušaja da se lažima opravda i optuži valjda celu Srbiju da je kriva za njegove kontakte i poslove sa pripadnicima kriminalnog klana, Vuletić se dosetio da izmisli neki navodni razgovor predsednika Srbije sa prvim čovekom Radničkog, koji je, kako i sam tvrdi, načuo, a biće da mu se pričinio.

Vuletić, koji sa ponosom ističe da je univerzitetski professor, treba da se stidi, jer je na svakom ispitu pao. Možda je profesor prava, ali je očigledno da nije naučio ništa o etici i moralu.

Činjenica je da dnevnim fabrikovanjem neistina o predsedniku Vučiću konstantno pokušava da preusmeri pažnju sa sebe i njegove povezanosti sa organizovanim kriminalom. Posebno je iznenađenje da se Vuletić, koji tvrdi da se ne seća razgovora sa Veljkom Belivukom i svega vezanog za njegove kontakte sa tim organizovanim klanom, seća navodnog razgovora od pre četiri godine i to onoga u kome on nije učestvovao. Uz loše karikiranje južnjačkog govora Vuletić je opet pokazao ko je on. Vuletić je čovek svoje naučne fantastike u koju izgleda samo on veruje, mada i to izgleda nemoguće.

Uostalom, prvo nije kontaktirao sa Belivukom, pa je onda kontaktirao jednom, pa je onda spreman da ide na poligraf, pa onda kada treba ne ide i ne može jer se naprasno setio da pije lekove, a kroz prisan razgovor koji smo svi čuli u medijima, ispade da su drugari koji jedni drugima čine usluge i bratime se, a teško je da je moguće da se neko bratimi sa nekim koga jedva poznaje. 

U svakom slučaju, tragično je što Vuletić očigledno želi da sebe opet predstavi kao žrtvu, pa veruje da će mu ako sto puta ponovi izmišljene optužbe, neko ce na kraju i poverovati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button