Nais se pojačao

Vaterpolo klub Nais predstavio je prvog nojavliju u zimskom prelaznom roku

Vaterpolo klub Nais predstavio je prvog nojavliju u zimskom prelaznom roku, koji će pojačati konkurenciju u timu u nastavku sezone u Superligi Srbije. U pitanju je levoruki šuter Luka Trajković (20). Ovaj vaterpolista je ponikao u Partizanu, a u prethodne dve godine nastupao je za Stari Grad. Bivši je juniorski reprezentativac Srbije, a ugovor sa Naisom potpisao je na godinu i po dana.

Vaterpolisti Naisa se na svom bazenu pripremaju na nastavak sezone u Superligi. Nakon devet odigranih kola Nišlije zauzimaju osmo mesto na tabeli sa sedam bodova na svom kontu. Deseto kolo na programu je 27. februara, kada Nais gostuje Starom Gradu, tako da će Trajković debitovati baš protiv svog dojučerašnjeg kluba.

Ovakav igrač nam je bio potreban i drago mi je što je klub uspeo da ga dovede. U pitanju je mlad i talentovan igrač, krasi ga odličan udarac levom rukom i smatram da će on našoj ekipi doneti balans i da ćemo, pre svega, u fazi napada biti dosta raznovrsniji. U proteklom periodu smo se suočili sa puno problema, što je svakako uticalo na naše igre i rezultate. Zadovoljan sam kako teku ove mini-pripreme i verujem da ćemo u drugom delu sezone pružati dosta bolje partije. Još uvek ne znamo da li ćemo dovoditi još igrača. Naravno da imamo želje, ali finansijska situacija je teška i treba biti pažljiv na tom planu. Ukoliko nam se ukaže šansa da se pojačamo u skladu sa našim mogućnostima, kao sa Trajkovićem, mi ćemo reagovati– rekao je trener Naisa Miloš Saković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button