Skupština nastavila rad, poslanici postavljali pitanja

Skupština Srbije nastavila je danas rad raspravom o Predlogu odluke o prestanku funkcije predsednika Prekršajnog suda u Lazarevcu i Predlogu odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine.

Foto Tanjug/ O. Toskić

Prethodno su poslanici zatražili odgovore i objašnjenja od izvršne vlasti i državnih organa.

Žarić Kovačević: Politička borba preko Danila Vučića

Poslanica na listi „Aleksandar Vučić – za našu decu“, Jelena Žarić Kovačević, izjavila je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić doživeo kriminalizaciju i sebe i svoje porodice zbog toga što je ustao protiv mafije.

Žarić Kovačević je rekla u parlamentju da niko nije mogao da očekuje da će tako daleko da ode, da se, kako kaže, čak preko medija i kroz određene opozicione političke partije, plasiraju laži i dezinformacije o predsedniku Republike i njegovoj porodici.

Starčević:Fotografije bile u telefonu opozicionog aktiviste

Zamenik šefa poslaničke grupe Jedinstvene Srbije Života Starčević tvrdi da je funkcionerka Stranke slobode i pravde Marinika Tepić na jučerašnjoj konferenciji sve „izvrnula“,jer su, tvrdi, fotografije maloletnice bile u telefonu jednog opozicionog aktiviste, a ne u telefonu saradnika Dragana Markvoića Palme.

Starčević je u Skupštini Srbije rekao da je prošle godine u junu, u danu izbora, jedna odrasla osoba, aktivista opozicione grupacije pretila ženi kako će javno objaviti na mrežama fotografije njene maloletne ćerke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button