Palma: kao što Srbija drži stabilnost na Balkanu, tako EGIPAT drži stabilnost na Bliskom istoku

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma razgovarao je, tokom zvanične posete Egiptu, sa guvernerom najveće i najpoznatije egipatske regije Giza, generalom Ahmetom Hafezom. Marković je rekao da je ovo bila, u političkom smislu, njegova najuspešnija poseta Egiptu do sada.

FOTO: PALMA PLUS/D.M

Egipat je jedna od ekonomski najjačih država na Bliskom istoku. I kao što Srbija drži stabilnost na Balkanu, tako Egipat drži stabilnost na Bliskom istoku,rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma tokom zvanične posete Egiptu gde je razgovaro sa guvernerom najveće i najpoznatije egipatske regije Giza, generalom Ahmetom Hafezom.

„Ono što je važno reći kao poruku srpskim i svim turistima da je Egipat bezbedna zemlja. Bezbednost turističkih destinacija u Egiptu, od kojih su najpoznatije upravo u regiji Gize, je stoprocentna. Egipat doživljava svoj bezbednosni i ekonomski prosperitet.

Marković je pozvao svog domaćina u Gizi da bude njegov gost u Hurgadi gde će od 11. do 17. aprila boraviti delegacija iz Srbije u kojoj će biti 100 lekara i zdravstvenih radnika iz cele Srbije. Marković je generala Hafeza pozvao da sa privrednom delegacijom poseti Srbiju. Marković je tokom posete Egiptu pokazao I svoje borilačke veštine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button