Uskoro premijera pesme grupe Hurricane – „Loco Loco“ za Evrosong

Grupa „Hurricane“, prošlogodišnje pobednice Beovizije, predstavljaće Srbiju i ove godine na Pesmi Evrovizije. Obožavaoci takmičenja prošle godine pevali su „Hasta la vista“ i navijali za našu grupu, a sada neće moći da zaborave još jednu reč na španskom jeziku – „Loco Loco“ biće pesma Srbije za „Pesmu Evrovizije“ 2021.

Veliki zadatak imao je tim koji ove godine radi pesmu, jer je pesma „Hasta la vista“ postala regionalni hit i favorit među evrovizijskim fanovima, uz više od 24 miliona pregleda na Jutjubu samo na zvaničnom kanalu grupe.
„Loco Loco“ se priprema u studiju od prošle godine, a u toku su finalni detalji na kojima radi ovogodišnji autorski dvojac Nemanja Antonić i Darko Dimitrov. Sanja Vučić, kao i prošle godine, autor je teksta.

Jedan od najpoznatijih muzičkih producenata sa ovih prostora, Darko Dimitov, priključio se timu Srbije. Na početku razgovora za RTS, kroz osmeh prvo izgovara da „želimo da postignemo prvo mesto“.

Darko poručuje da „koncept koji predstavljamo ove godine Evropi jeste evrovizijska pesma, ali ne samo to – pesma je klupska i moderna, spremna za radio stanice širom Evrope. Nemanja je napravio neverovatne evrovizijske elemente, i to je dobro, akcenat je i na pevanju i na igranju, što znači da pesma ispunjava kriterijume kako publike, tako i stručnog žirija“.

Nemanja Antonić je autor prošlogodišnje pobedničke pesme na Beoviziji. Navodi da je „rad na ovakvoj pesmi projekat koji se radi u fazama, i to je suština celog timskog rada. Od grupe ‘Hurricane’ se očekuje određeni format, što ćemo i realizovati, ali sa idejom da ostavimo još bolji utisak i još hitičniju pesmu“.

Premijera pesme i spota grupe „Hurricane“ za „Pesmu Evrovizije“ 2021. očekuje nas početkom marta.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button