Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 15 do 21. jula.

Na repertoaru se nalaze tri nova naslova i dva događaja:

  1. ,,Svemirski basket: Novo nasleđe“ SINH/TITL – LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru i LeBron mora da ih odvede kući na sigurno, vodeći sa sobom i Bagsa, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovanih Looneyja Tunesa. U filmu se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste videli. Film je dostupan u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji, a glasove našim junacima iz Šašave družine daju Gordan Kičić, Sara Jo, Marko Marković, Nemanja Blažić Tricky i drugi.

Trejler filma:

 

Svemirski vikend u Cineplexx Niš bioskopu 17. i 18. jula od 12 do 17 časova

LeBron Džejms i Šašava družina pozivaju te u Cineplexx Niš bioskop u subotu 17. i nedelju 18. jula od 12 do 17 časova da pokažeš svoje košarkaško umeće i osvojiš super poklone.

Naš partner, kompanija Yumis obezbedio je poklon pakete za one koji ubace najviše koševa. Igramo se u Cineplexx Niš bioskopu i uživamo u letnjim čarolijama uz super poklone, ali i ulaznice za ovu avanturu koje ti poklanja Cineplexx Niš bioskop.

  1. ,,Spirala straha: Novo poglavlje slagalice strave“ – Samjuel L. Džekson u jednoj je od glavnih uloga u novom nastavku, uz još jednu glumačku legendu Krisa Roka. Pod budnim okom cenjenog policijskog veterana Markusa (Samjuel L. Džekson), hrabri detektiv Ezekiel „Zeke“ Banks (Kris Rok) i njegov partner (Maks Mingela) preuzimaju istragu ubistva koja jezivo podsećaju na strašnu prošlost. Zarobljen u produbljujućoj misteriji, Zeke se našao u središtu morbidne igre ubice.

Trejler filma:

Horror night u Cineplexx Niš bioskopu

Uzbudljivo veče očekuje sve ljubitelje horor filmova u Cineplexx Niš bioskopu uz film ,,Spirala straha: Novo poglavlje slagalice strave“ u četvrtak 15. jula od 20 časovaNajhrabrije očekuje 1000 dodatnih bonus bodova na Cineplexx kartici.

  1. ,,Dani gneva“ – Priča prati misterioznog H, čuvara opakog pogleda koji radi za kompaniju koja prevozi novac u Los Anđelesu i koji je odgovoran za prevoz miliona dolara po gradu. Tokom pljačke napadnuta su vozila za koje su bili zaduženi, i njegovi kolege ostaju iznenađeni preciznošću i veštinama koje će H pokazati i pitaju se ko je on zapravo i odakle je došao. Kao što to uvek sledi u Ričijevim, inače zanatski perfektnim akcijama, i ovaj film obiluje uvrnutim detaljima i epskim dijalozima koji će se prepričavati godinama. U glavnoj ulozi gledamo Džejsona Stetama.

Trejler filma:

 

Kompletan repertoar možete pogledati u nastavku:

Bioskopski repertoar Cineplexx Nis bioskopa od 15. do 21. jula

 

VIDIMO SE!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button