Prvi tizer za nastavak filma Južni vetar (VIDEO)

Nakon dužeg vremena i ogromnog interesovanja od samog početka snimanja, ekipa nagledanijeg domaćeg filma „Južni vetar“ odlučila je da obraduje svoju mnogobrojnu publiku i podeli prvi tizer za nastavak filma „Južni vetar – Ubrzanje“.

Reditelj Miloš Avramović u nastavku Južnog vetra nam donosi do sada neviđene akcione scene omiljenih likova Maraša i Baće, kao i višeslojne priče ostalih likova.

Produkcija samog filma, odabir autentičnih i posebno biranih lokacija i pristup snimanju će definitivno pomeriti granice u domaćoj kinematografiji.

U nastavku filma čija se premijera očekuje ove jeseni, publiku očekuje već proverena glumačka postavka – Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić, Marian Valev, Zahari Baharov i drugi.

Kao i od samog početka, prepoznatljiva i originalna muzika, koju i ovaj put potpisuju kompozitor Aleksandar Ranđelović, dok saundtrek kreativu radi Slobodan Veljković Cobi, što će i u nastavku biti bitan okvir ovog ostvarenja i posebno doprineti dinamici filma.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button