Vučić: U ponedeljak ili utorak još 211.000 fajzerovih vakcina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je  da u ponedeljak ili u utorak ujutru stiže još 211.000 fajzerovih vakcina.

Foto Tanjug / Arhiv / D.Kujundžić

„Kinezi i Fajzer rade kao švajcarski sat, što se tiče isporuka vakcina, svaka im čast. U ponedeljak stiže to, a onda u sledeću nedelju mislim da stiže još 500.000 (kineskih vakcina)… ali ajde da ne govorim još ništa“, kazao je Vučić gostujući na B92.

SRB niko nije pozvao da pomogne CG da završi auto-put

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da Srbiju niko do sada nije pozvao da pomogne Crnoj Gori na dovršetku izgradnje auto-puta do Boljara, ali da ako takva ponuda stigne razmotriće je, jer, kako kaže, ne želimo da nam autoput do Crne Gore završi na nekoj livadi u Boljaru. Vučić nije želeo da komentariše finansijske probleme Crne Gore.

„Ne želim da komentarišem ono što se zbiva u drugim zemljama. Ako nam neko ponudi razmotrićemo, jer to ima smisla…“, rekao je Vučić gostujući na b92 tv.

Zelena agenda da bude agenda razuma,a ne ideologija fatalizma

Srbija treba da prevaspitava sebe da čuva reke, planine, da smanji proizvodnju i upotrebu čvrstog goriva i gas dovede do svakog mesta, ali treba pritom da se vodi računa o vitalnim interesima države, poručio je večeras predsednik Aleksandar Včić i istakao da „Zelena agenda“ treba da bude agenda razuma, a ne ideologija fatalizma.

Bez namere da se, kako kaže, bilo kome dodvorava, Vučić kaze da se od Srbije traži da smanji proizvodnju uglja i bro mini hidroelektrana.

Vučić: Od čega da se odmaramo, pa pola vremena ne radimo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da se Srbija uspešno nosi sa korona virusom, ima sve više stranih investicija, gradiće se fabrike, ali da treba da počne da se radi, a ne da se samo govori o odmorima.

„Od cega da se odmaramo, pa pola vremena ne radimo. Samo se na televiziji priča o tome “gde ću ja na odmor“. Kao da ne možete da se odmorite na planini ili nekoj šumi u Srbiji nego morate da se okrecete kao jaje na oko na nekoj plaži“, rekao je za B92.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button