Vučić: Vakcinacija bitna da Srbiju pomeramo brže od drugih

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao je danas na građane da se vakcinišu, uz konstataciju da ukoliko bismo uspeligotovo svi da se vakcinišemo onda bismo mogli bi da radimo, da živimo normalan život, pomeramo Srbiju neuporedivo brže od drugih.

Foto Tanjug/ D. Goll

„Mi se nalazimo u takmičenju sa svima“, ukazao je on.

Vučić: Narod će proceniti ko je radio u njegovom interesu

Predsednik Aleksandar Vučić nije danas želeo da komentariše to što je njegova najava o razgovorima o ujedinjenu SNS i SPAS-a Aleksandra Šapića izazvala reakcije pre svega jednog dela opozicije u javnosti, dodajući da je njemu najvažnije šta će reći građani na izborima.

„Ne želim o takvim stvarima da govorim. Vidim da se svi već raduju kako su pobedili na izborima, i ja im čestitam na tome, a konačno ću da čestitam kada se prebroje glasovi“, rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u selu Zvečka kod Obrenovca.

Vučić u Zvečki: Vakcinišite se, zaštitićete i sebe i druge

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas građanima u Zvečkoj da treba da se vakcinišu, jer tako štite i sebe i druge.

Vučić je u autobusu za vakcinaciju razgovarao sa bakom Veslinkom Tadić iz sela Vukićevica kod Obrenovca i zapitao je koju vakcinu prima.

Vučić obišao vakcinalni punkt u Zvečki kod Obenovca

Predsednik Aleksandar Vučić obišao je danas mobilni punkt za vakcinaciju u selu Zvečka kod Obrenovca, a ispred autobusa u kojem je proces imunizacije danas počeo, sačekao ga je veliki broj meštana među kojima su i oni koji su prijavljeni za vakcinaciju u toku današnjeg dana.

Vakcinacija u autobusu u kome se nalazi oprema za rad dve ekipe za vakcinaciju, počela je jutros oko 9.30.

(tanjug)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button