Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 21.09.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Utorak 21.09.2021.

Ulica Vizantijski bulevar br. 120
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Vizantijski bulevar, kod broja 120. Zbog obimnog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Vizantijski bulevar i na prostoru između ulica Majakovskog, Đerdapske i Radoja Dakića.

Ulica Vizantijski bulevar / Foto: JKP Naissus / arhiva

Selo Gornje Međurovo
Prethodnog dana su radovi na sanaciji oštećenja cevovoda bili odloženi, nužan je iskop u selu Gornje Međurovo, kod škole. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u školi i desetak domaćinstava u okruženju.

Ulica Sime Matavaulja br. 1
Nastavak radova od prethodnog dana u ulici Sime Matavulja, kod broja 1. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Sime Matavulja.

Ulica Dubrovačka br. 9
Voda na površini, potreban je iskop u Dubrovačkoj ulici, kod broja 9. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Dubrovačkoj.

Selo Hum
Nastavak radova na prevezivanju priključaka po šahtama u selu Hum. Zbog servisiranja priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Hum

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button